Завантаження ...
banner

Ніжинщина: поступово відновлює роботу приміський транспорт

Ніжинщина: поступово відновлює роботу приміський транспорт фото

Роботи по розмінуванню ще тривають. Рятувальники і вибухотехніки, знешкоджують боєприпаси, які лишили російські військові на нашій землі. Багато територій ще не обстежено. Не з’їжджайте на узбіччя та не користуйтеся лісовими дорогами, не підходьте до знищеної техніки!

Проводяться роботи з відновлення критичної інфраструктури: газопостачання, електропостачання та зв’язку. Проте без газу в районі залишається 6 населених пунктів, без електрики - 8, а населення 2 громад – без мобільного зв'язку.

За останню добу втрат серед військових та цивільного населення немає.

На території Ніжинського району перебуває 14708 внутрішньо-переміщених осіб, 520 з них зареєстровано Управлінням соціального захисту населення Ніжинської міської ради. Всі вони забезпечені харчуванням, засобами гігієни та ліками.

Виплата пенсій за лютий та березень місяці поточного року головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернігівській області буде продовжена після отримання від Чернігівської дирекції АТ «Укрпошта» звітності за вищевказані місяці, її опрацювання та формування відповідних відомостей.

Органи місцевого самоврядування здійснюють фіксацію фактів руйнації/пошкодження об’єктів.

Працює міський транспорт в м. Ніжин, налагоджено автобусне сполучення між містами Ніжин, Київ, Бобровиця та Носівка. Відновлює поступово роботу приміський транспорт: працює маршрут м. Ніжин - с. Криниця.

Сільськогосподарські підприємства проводять комплекс весняних польових робіт.

Відновили роботу 2 підприємства: ДП «Ніжинський КХП» та ДП «Дрінкс Україна». ТОВ «Ніжинський хліб» працює у штатному режимі та забезпечує хлібом населені пункти району за довоєнною логістикою.

Школярі 17 громад продовжують навчання за дистанційною формою.

Поліція Ніжинщини продовжує посилено працювати в умовах воєнного стану. Загальна безпекова ситуація в районі наразі стабільно контрольована. Всі правоохоронні органи працюють в режимі воєнного часу.

Ніжинська районна військова адміністрація продовжує розподіл гуманітарної допомоги між громадами району, керівництво яких формує списки отримувачів гуманітарної допомоги. Продукти харчування та одяг направлені за минулу добу жителям 4 населених пунктів. За сприяння народного депутата України Валерія Зуба Ніжинська центральна районна лікарня отримала апарат ШВЛ.

Ми працюємо і завжди на зв’язку. Кожен напрямок роботи контрольований. Використовуємо усі можливості. Кожен з нас і всі ми разом працюємо на перемогу!

Ми переможемо!
Слава Україні!

Ніжинська  районна військова адміністрація

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: