Завантаження ...
banner

Біля Чернігова знайшли тіла трьох загиблих

Біля Чернігова знайшли тіла трьох загиблих фото

У полі біля автомобільної траси М-01 в районі села Новий Білоус викопали з могил тіла трьох цивільних людей. Автівки людей з Ураганів обстріляли військові рф.

 

"Проводячи розмінування, ми побачили касету з-під "Урагану". Я думаю, скоріше за все, у них влучили уламки касети", – розповів заступник начальника відділу вибухотехнічної служби поліції області Олександр Оношко.

За його словами, цю територію росіяни обстрілювали, скоріше за все з Нового Білоусу. Ховали людей, найімовірніше, місцеві, бо кожному викопали окрему могилу, а біля неї залишили автомобільні номери. Двоє загиблих були в автівці з номерами Київської області, один їхав на легковику на чернігівських номерах.
 

"Будемо встановлювати особу, на кожному з поховань був прикріплений автомобільний номер. Я так розумію, це номер автомобілів, на якому рухались ці особи".

 

Інформація до поліції про поховання надійшла від місцевих жителів. Зазначимо, як одиночні поховання, так і братські могили із загиблими цивільними щодня виявляють на територіях, які були окуповані російськими військами. Зокрема, лише у Ягідному на четвертий десь після звільнення села до чернігівського моргу доставили тіла 17 загиблих від рук російських окупантів. Людей катували і розстріювали. 

Джерело: https://suspilne.media

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: