Завантаження ...
banner
banner

Останній політ янгола... Ніжин втратив ще одного героя

Останній політ янгола... Ніжин втратив ще одного героя фото

Янголом став Олександр Борис, вертоліт якого було уражено ракетою рф. Він дуже любив небо та з самого малку хотів літати.

Трагедія сталася 15 березня, коли вертоліт, яким керував Олександр Борис, блискуче виконав надважливе бойове завдання: знищив 15 одиниць ворожої техніки та близько 30 осіб живої сили. Після чого вертоліт було уражено ракетою збройних сил рф. Борис Олександр загинув вірний присязі, у бою за Батьківщину, виявивши стійкість та мужність.
Країна втратила героя. Армія – воїна. Батьки – сина! Сестра – брата! Дівчина – коханого!
Небо забирає найкращих. Йому було всього 27 років.  Він тільки починав жити, любити, мріяти! Але віддав життя за Батьківщину, за наше з вами мирне небо і наші мрії.
Доки ми пам’ятаємо героїв – герої будуть оберігати нас!
Вічна пам'ять та щирі співчуття рідним та близьким захисника. Герої не вмирають.

Після військового ліцею, Олександр пішов навчатися в Харківський Університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Його мрія здійснилася. Він завжди був найкращим, першим. Будучи курсантом, був нагороджений медаллю за високі показники у навчанні.
В 2016 році Олександр розпочав свою військову службу в Херсоні у званні лейтенанта, був льотчиком-штурманом вертольоту вертолітної ланки вертолітної ескадрильї 11 окремої бригади армійської авіації Сухопутних Військ Збройних Сил України. В 2018 році отримав звання капітана. Був учасником АТО. А вже в 2019 році став командиром вертольота та виконував почесну місію ООН в Конго. Після вдало виконаної роботи був нагороджений грамотою та пам’ятним нагрудним знаком Міністерства Оборони України «Воїн-миротворець».
Він був дуже доброю та світлою людиною, прагнув допомогти кожному в цьому світі, був гордістю своєї родини та прикладом для курсантів.
З перших днів страшної та жорстокої війни, Олександр Борис знаходився в самому пеклі. За свою відвагу та блискуче виконання бойових завдань він був нагороджений почесним орденом Данила Галицького, але отримати цю нагороду живим, йому, на жаль ,так і не вдалося.

Джерело: Телеграм канал Ніжин Офіційно

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: