Завантаження ...
banner

Оперативна інформація по Ніжину

Оперативна інформація по Ніжину фото

Ситуація в місті спокійна та контрольована. Поліція патрулює місто цілодобово.

На території Ніжинської громади й далі діятиме заборона на реалізацію алкогольних напоїв.

Таке розпорядження підписав міський голова О.Кодола.

Комунальні служби працюють, продовжуються роботи по благоустрою міста. Сміття вивозиться за графіком, як у довоєнний час.

Бізнес відновлюється, треба, щоб люди працювали, отримували заробітну плату, платили податки, підтримували ЗСУ та сплачували комунальні платежі. Відновити бізнес і колективи – важливо, щоб перезапустити економіку. Адже росія веде з нами війну не лише танками та артою, а й в тому числі на економічному фронті. Чим більше підприємств працюватиме, тим більшим буде внесок у перемогу.

Італійці продовжують надавати гуманітарну допомогу нашій громаді. На вихідних надійшла допомога з Верони. Доставили вантаж з ліками, засобами догляду за дітьми, дитячим харчуванням, продуктами гігієни. Завдяки цій допомозі ми маємо змогу підтримати тих осіб, які виїхали з пекла, з-під обстрілів та знайшли прихисток у Ніжині.

Міська лікарня повернулась до звичайного режиму. Працюють усі відділення, є можливість отримати стаціонарну допомогу. Лікарня усіма препаратами забезпечена.

Держпродспоживслужба моніторить ціни на продукти харчування: у Ніжині вони тримаються на рівні середніх цін по Чернігівській області.

Це ж стосується і цін на паливно-мастильні матеріали.

Управління соціального захисту продовжує реєстрацію внутрішньо переміщених осіб. Частина коштів, що виділені державою для виплат допомоги тим особам, які зверталися до Управління першими, вже надійшли на рахунки.

Call-центр продовжує свою роботу. Кількість звернень зменшилась, але є ряд актуальних питань, з якими ніжинці звертаються для роз’яснень.

Кількість внутрішньо переміщених дітей збільшується і становить 76 осіб. Усі вони включені до дистанційної освіти. Так само і діти, які виїхали за межі міста або за кордон, навчаються дистанційно.

Ніжинська міська рада

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: