Завантаження ...
banner
banner

Ситуація по Ніжинському району

Ситуація по Ніжинському району   фото

Територія міста та автошляхи повністю розміновані. У населених пунктах розмінування ще проводиться. Багато територій ще не обстежено. Не можна з’їжджати на узбіччя, користуватися лісовими дорогами та підходити до знищеної техніки.

Проводяться роботи з відновлення критичної інфраструктури та зв’язку.

У селі Талалаївка, Безуглівка, В.Дорога проведені рейди Держпродслужби спільно з представниками Ніжинської районної військової адміністрації щодо відновлення роботи суб’єктів підприємницької діяльності . Перевірено наявний асортимент товарів у торгівельних закладах та цінову політику на них.

На території Ніжинського району перебуває 14281 внутрішньо-переміщених осіб.

Тривають роботи щодо комісійного обстеження пошкоджених та зруйнованих житлових будинків, будівель та споруд на територіях громад. Для фіксації руйнувань житлового фонду громадян України скористайтеся додатком Дія.

Школярі 14 громад продовжують навчання за дистанційною формою, 3 громад – долучилися до навчання у школах, 3 заклади дошкільної освіти відновили свою роботу.

Під час засідання Григорій Ковтун дав доручення здійснювати контроль за організацією навчально-виховного процесу в закладах освіти.

За інформацією сільськогосподарських підприємств району вже засіяно полів на площі 1338 га: ярого ячменю – 565 га; гороху – 389 га; ярої пшениці – 164 га; вівса – 28 га; ярого тритикале – 1 га; соняшнику – 120 га; люцерни – 71 га.

Ніжинська районна військова адміністрація продовжує розподіл гуманітарної допомоги між громадами району, керівництво яких формує списки отримувачів гуманітарної допомоги. Особлива увага - сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах та багатодітним родинам.

Ніжинська районна військова адміністрація

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: