Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська міська лікарня вже працює в довоєнному режимі

Ніжинська міська лікарня вже працює в довоєнному режимі фото

На оперативній нараді генеральний директор КНП «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького» Олександр Костирко повідомив, що медзаклад повернувся до роботи довоєнного періоду. Працюють практично всі відділення. Відновлено стаціонарну допомогу.

У міській лікарні перебувають 233 хворих. З них троє мають COVID-19.

Зі слів О. Костирка, останнім часом суттєво збільшилося пацієнтів з порушенням мозкового кровообігу – по 2-3 людини щоденно.

"Наші медичні працівники з перших днів війни заходилися на передовій. Міська лікарня стала опорним медзакладом, куди надходили поранені з Сумщини, Чернігова, навколишніх сіл. Серед них було чимало військових з вогнестрільними ранами. У ті дні лікарі майже не виходили з операційних. Ми безмежно вдячні вам за вашу роботу!" — підкреслив Ніжинський міський голова Олександр Кодола.

Лікарня повністю забезпечена медикаментами і перев’язочними матеріалами. Заборгованості по зарплаті немає — Національна служба здоров’я України виділяє достатньо коштів. Це дозволило навіть збільшити медперсоналу зарплату. Гуманітарної допомоги лікарня наразі не потребує.

Ніжинська міська рада

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: