Завантаження ...
banner
banner

Це ж не просто війна між двома країнами. Це війна за нашу волю...

Це ж не просто війна між двома країнами. Це війна за нашу волю... фото

Командир "протитанкового снайпера" Ігор, який воює у складі 26 артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича, командує бойовою машиною «Штурм», розповів про те, як знищували ворога разом зі своїми побратимами.

"Штурм" - протитанковий ракетний комплекс ще радянської розробки, та з ворожими машинами справляється на славу. Цілі уражає на відстані від 400 метрів до 5 кілометрів, при цьому дозволяє здійснити чотири постріли за одну хвилину! Статистика крайніх двох місяців наочно демонструє, наскільки вправно це робить Ігор разом із побратимами.

 

"До прикладу, 25 лютого, коли рашисти зайняли наш блокпост на пагорбі, розігнати їх звідти було досить проблематично. І танкісти не могли дістати через різницю висот, і з «Градів» важко було влучити. А от ми двома машинами спрацювали на відстані близько чотирьох кілометрів, і наша колона змогла поїхати далі. Уже на місці побачили знищений танк та кілька БМП, два покинуті танки, знищений особовий склад ворожого підрозділу. Наші десантники провели зачистку, аби ніхто не розбігся", – розповів Ігор.

 

Воїн ділиться, що із такою інтенсивністю бойових дій вже всі побратими мають солідний бойовий досвід. А головною перевагою наших груп є злагодженість та хороша взаємопідтримка. Саме тому вдається за лічені секунди розгорнутись і ефективно відпрацювати.

 

"Усі хлопці з нашого протитанкового артилерійського дивізіону заряджені на перемогу! Бо це ж не просто війна між двома країнами. Це війна за нашу волю, за можливість жити у вільній демократичній європейській країні!", - зазначив Ігор.

Олександр ОЛЕХНОВИЧ. Мобільна пресгрупа.

ОК "Північ"

Титульне фото ілюстровано з мережі

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: