Завантаження ...
banner

У Ніжині "розквітло" дерево "Єднання"

У Ніжині "розквітло" дерево "Єднання" фото

Стало доброю традицією напередодні Великодня прикрашати писанками по вул. Гоголівській квітучу абрикосу, якій дали назву – "Дерево Єднання".

Квітло це деревце і в мирний час, і в час пандемії. Сьогодні у непрості часи для України у Великий четвер за 3 дні до Великодня деревцята "розквітли" святковими писанками, крашанками, зробленими власними руками ніжинців на території скверу Ю. Лисянського. "Чистотою свого серця та щирістю думок вистилаємо шлях до нашої Великої Перемоги", - зазначають організатори.

 

 

Під звучання бандури нашої патріотичної "Калини..." - ніжинці прикрашали "Дерево Єднання". Милувалися сьогодні на Гоголевській й Оберегами - колекцією писанок! Управління культури та туризму об'єднало навколо себе ніжинських митців і майже 2 місяці творили аби Ніжин розквіт до Великодня! Розписували Обереги художники - професіонали Аліна Овдієнко, Володимир Полуда, Анатолій Залозний, Ірина Лисенко, Альона Пасечніченко та аматори-помічники: Тетяна Бассак, Антоніна Купрій, Олександра Сімкіна, Олена Єкименко, Еліна Мартинова. До монтажу (встановлення, кріплення долучилися Никитенко Олександр, колективи Будинку культури та краєзнавчого музею).

 Писанка – це символ життя, несе добро і перемогу добра над злом.

Фото Тетяни Марченко Mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: