Завантаження ...
banner
banner

Інформація по Ніжинському району

Інформація по Ніжинському району фото

Розмінування населених пунктів продовжується. Не можна з'їжджати на узбіччя дороги та користуватися лісовими дорогами, підходити до ворожої техніки. Триває заборона на відвідування лісів та в'їзду до них транспортними засобами.

Проводяться роботи з відновлення критичної інфраструктури та зв’язку. У районі без газопостачання залишається 5 населених пунктів.

На території Ніжинського району перебуває 13582 внутрішньо-переміщені особи.

Відповідно до розпорядження голови Ніжинської РВА від 21.04.2022 №30 на території району з 21 квітня 2022 року комендантська година запроваджується з 22.00 до 04.00.

Тривають роботи щодо комісійного обстеження пошкоджених та зруйнованих житлових будинків, будівель та споруд на територіях громад. До Ніжинської РВА надійшла інформація від 7 територіальних громад, в яких виявлено 264 частково та 55 повністю зруйнованих житлових будинків, будівель та споруд. Інформація занесена до відповідних форм, визначених Мінрегіоном. Для фіксації руйнувань житлового фонду громадян України скористайтеся додатком Дія.

Курсують пасажирський потяг Чернігів - Київ–ПАС, дизельні пасажирські потяги Ніжин – Гребінка, Ніжин – Дарниця.

Відновлено пасажироперевезення по м. Ніжин та здійснюються нерегулярні пасажироперевезення Ніжин – Київ, Носівка – Київ, Бобровиця – Київ, Носівка – Ніжин, Ніжин – Крути, Ніжин – Пашківка, Ніжин – Вертіївка, Ніжин – Борзна, Ніжин – Куликівка, Ніжин - Шатура, Ніжин – Бережівка, Ніжин – Безуглівка, Ніжин – Лосинівка, Ніжин – Петрівка.

На всіх АЗС в наявності у вільному продажу паливно-мастильні матеріали.

За інформацією сільськогосподарських підприємств району вже засіяно полів на площі 1338 га: ярого ячменю – 565 га; гороху – 389 га; ярої пшениці – 164 га; вівса – 28 га; ярого тритикале – 1 га; соняшнику – 120 га; люцерни – 71 га.

Ніжинська районна військова адміністрація продовжує розподіл гуманітарної допомоги між громадами району, керівництво яких формує списки отримувачів гуманітарної допомоги. Гуманітарна допомога, отримана від громадської організації «Допомога армії України» передана п’ятьом центрам ПМСД та КНП «Ніжинська ЦРЛ».

Ніжинська військова адміністрація

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: