Завантаження ...
banner
banner

Чернігівський стадіон допоможе відбудувати Рівненщина

Чернігівський стадіон допоможе відбудувати Рівненщина фото

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль зустрівся із Президентом Української асоціації футболу Андрієм Павелком, який також перебував у місті з робочою поїздкою.

Як повідомив керівник Рівненської ОВА в ефірі одного із телеканалів, Рівненщина допоможе Чернігівщині у відбудові футбольного господарства.

– Моїм здивуванням було те, що в Чернігові зруйновані всі, крім одного стадіону. Я був на центральному стадіоні, де грала команда «Десна». Не розумію логіки руйнування цього стадіону. Декілька ракетних ударів в саме футбольне поле, в трибуни. Поруч бібліотека, якій понад 300 років. Вона вщент зруйнована. Яка логіка була цих ракетних ударів, ніхто не розуміє. Але є чітке розуміння того, що відбудовувати спортивну інфраструктуру, в тому числі футбольну, дуже потрібно. Крім Рівненської області буде допомагати дортмундська «Боруссія». Ми в свою чергу будемо допомагати матеріалами. На Рівненщині є ДСП, OSB, є ліс, який дуже потрібен зараз Чернігівщині. Тому ми встановлюємо такі партнерські відносини і допомагаємо саме будівельними матеріалами, – сказав Коваль.  

 https://www.chesport.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: