Завантаження ...
banner
banner

Бути частиною найкращої армії в Європі до біса приємно!

Бути частиною найкращої армії в Європі до біса приємно! фото

Едуард - справжнє ім'я бійця, який воює на сході України у складі бригади ім. князя Острозького. Позивний "Тор". Він непогано вивчив ворога, адже провів вісім ротацій в АТО та ООС.

Військовий переконує, що окупанти - підступні варвари-орки, а не відважні воїни. Бо ж рівняти із землею міста і села багато розуму не треба. 

Едуард у війську з 2014 року. Пройшов строкову службу в танковій бригаді. Потім підписав контракт і перейшов у піхотинці. Дослужився до сержанта. Зараз "Тор" уже є воїном досвідченим, служить головним сержантом взводу в механізованій бригаді імені князя Костянтина Острозького, і зупинятися на досягнутому не планує.

 

Звісно, важко, присутня втома, але бути частиною найкращої армії в Європі — до біса приємно! Це вже далеко не той стан справ, що був у 2014-му. Тепер навіть під час навчань з іноземними інструкторами, вони самі просять поділитись досвідом.

 

В підрозділі зараз дійсно вмотивовані воїни, патріотично налаштовані і готові воювати до останнього московита в Україні.

 

Інтенсивність боїв зараз солідна. Та й ДРГ намагаються регулярно промацати наші слабкі місця. Чесно кажучи, виходить у них не дуже… Ми всіх «гостинно» зустріли і провели на концерт Кобзона!

 

На бійця вдома чекає дружина та 8-річний син. "Тор" переконаний, що вже скоро повернеться до родини з перемогою. 

ОК "Північ"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: