Завантаження ...
banner
banner

Радник міністра юстиції Ігор Алексєєв відвідав Ніжин

13 серпня 2015 року в Чернігівській області з робочим візитом перебував радник Міністра юстиції, народний депутат України Ігор Алексєєв.

Ігор Алексєєв, Міністерство юстиції, новини ніжина, нежин новости, новости нежин

13  серпня 2015 року в Чернігівській області з робочим візитом перебував радник Міністра юстиції, народний депутат України Ігор Алексєєв.

У рамках робочої програми Ігор Алексєєв та начальник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Юрій Власенко відвідали Чернігівський місцевий центр надання безоплатної вторинної правової допомоги та Центр надання адміністративних послуг міста Чернігова. До цих заходів долучився також народний депутат Олександр Кодола.
 
«Міністерство юстиції України перебуває зараз на порозі знакових змін. Нові правила реєстрації бізнесу і нерухомості, а також запровадження пілотних проектів мають якнайбільш спростити процедуру та зробити її максимально доступною для населення», - сказав Ігор Алексєєв.
 
За програмою візиту народний депутат Ігор Алексєєв також перебував у місті Ніжині, де знайомився з роботою Ніжинського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги та Центру надання адміністративних послуг міста Ніжина. У Ніжинській міській ради відбулась зустріч за «круглим столом» з представниками аграрного бізнесу, управління Держгеокадастру, реєстраційної служби Ніжинського міськрайонного управління юстиції та приватними нотаріусами, під час якої обговорювались проблемні питання запровадження нових стандартів надання реєстраційних послуг.

nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: