Завантаження ...
banner

Жителі Чернігівщини про катування окупантами у відеосюжеті

Жителі Чернігівщини про катування окупантами у відеосюжеті фото

З перших днів війни війська рф вторглися на територію України. Найгірше було містам та селищам, які постійно обстрілювали та були під окупацією. Багато сіл Ніжинщини теж були окуповані військами рф. Важко уявити, що люди пережили в той час.

Після звільнення Чернігівщини стають відомі страшні подробиці злочинів, які чинили нелюди військ рф. Старий та Новий Биків були під окупацією більше місяця. Жахи, які пережили місцеві мешканці, надовго залишаться в кожного в пам'яті. Рани з часом залікуються, а от життя невинних мешканців, яких катували та розстріляли не повернути... Хтось втратив сина, чоловіка, брата, батька, доньку...

Окупанти катували місцевих жителів, били молотком по колінках, тримали у підвалах без води та їжі, водили на розстріли... Так російські солдати знущалися та вбивали мирних у селах на Чернігівщині.

Серед полонених була і вчителька Вікторія Андруша, яку забрали в сусіднє село, а потім вивезли у невідомому напрямку. До цього часу про неї нічого невідомо.

Очевидці розповіли про військові злочини окупантів, показали місця, де тримали людей, знущалися та розстрілювали. Хто вибрався з полону живий - поділилися, як проходили “допити”.

ОК "Північ"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: