Завантаження ...
banner
banner

В кожній рисі обличчя малюків Вікторія бачить чоловіка

В кожній рисі обличчя малюків Вікторія бачить чоловіка  фото

Богдан Назаренко віддав своє життя героїчно захищаючи батьківщину. Він не дожив кілька тижнів, аби побачити своїх малюків. Його дружина Вікторія Назаренко зараз разом з новонародженими синочками проживає у Ніжині та потребує допомоги.

Про смерть чоловіка дружина випадково дізналась від подруги. Вікторія була на 9 місяці вагітності, пологи почались завчасно. Наступного дня на світ з'явились двоє чудових хлопчиків - Матвійчик та Назарчик. Синочки дуже схожі на тата. Вікторія в кожній рисі обличчя малюків бачить чоловіка...

24 лютого прикордонники першими прийняли бій з російською армією. Лише на Чернігівщині загинули 24 прикордонники, серед них і сержант Богдан Назаренко. Він не дожив кількох тижнів аби побачити двох своїх синів, на появу яких дуже чекав.

Сім'я Назаренків 8 років мріяла про дітей, проте завагітніти Вікторія змогла лише минулої осені. Прикордонник дуже чекав на появу довгоочікуваних малюків. Зранку 24 лютого сержант Богдан Назаренко пішов на службу. Далі - два тижні важких боїв.

14 березня Богдан разом з іншими прикордонниками виконував бойове завдання з оборони стратегічної висоти на околиці Чернігова та виявлення диверсантів. Майор Юрій Хорошок керував групою.

Ми спостерігаємо групу озброєних осіб в кількості близько 7-8 чоловік. Мною було подано команду до бою. Неочікувано з правого боку від наших позицій, а саме з боку де ніс службу сержант Назаренко, пролунав глухий постріл, це був снайпер, – розповідає Юрій Хорошок, начальник вогневої підготовки 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого.

 

Врятувати Богдана не вдалося...

Зараз сім'я Назаренків переїхали у крихітну квартиру у Ніжині. Зареєструвалися переселенцями. Вікторія не приховує, важко. Родині допомагають волонтери та Богданові побратими.

КАРТА для ДОПОМОГИ: 4790 7299 3504 5930 (Ощадбанк) Вікторія Назаренко

Карта ПриватБанк: 4149 6293 8507 5486 Вікторія Назаренко.

https://www.0462.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: