Завантаження ...
banner

Бої на Чернігівщині - символ мужності та відваги

Бої на Чернігівщині - символ мужності та відваги фото

Про героїчну боротьбу з ворогом на Чернігівщині знають всі. Ворог підступно наносив удари, а потім тікав. Окупанти осідали у селищах, які займали, мародерствували, катували людей, нищили будинки жителів.

Фотокореспондент Українських Новин Андрій Якобчук розповідає, що відвідав північний напрямок, знаючи наскільки мужньо регіон одним із перших прийняв на себе удар. За свідченням військового, що перебував на місці подій, техніка окупантів викочувалась з ями, завдала удару по нашим позиція і боягузливо зникала знову в ямці, як кріт.

 

Ворог пройшов уже не мало кілометрів, руйнуючи дороги, будинки, життя та долі людей. Але настав час: чи то свинособаки потомились чи зголодніли… але вирішили зупинитись, зайняти певні позиції і закріпитись на них. Звісно, накраще, як на них, це було б зробити за правилами війни і всіма законами - де? Правильно – у школі! Тому, нелюди винесли все що можна з учнівських класів, влаштували собі в них привал, а техніку окопали навколо. При цьому знали, що ЗСУ поважають життя кожної людини, кожного українця, не будуть обстрілювати з важкого озброєнням українську школу.

ЗСУ спільно з ТРО в ході операції зуміли прогнати ворога. Кілька доказів до цих пір стоять на дорозі поруч зі школою. Причому по росташуванню ворожої техніки видно, що орки тікали!

"Як каже один із військових, який підійшов до мене, коли я фотографував техніку: "Фотографуй, фотографуй! Ми так тут їх палили, що поплавилось все. Одні леза ножів позабирали, бо лише вони вціліли!", - розповів кореспондент.

 

 

https://ukranews.com/ua

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: