Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові викрито "хатнього наркоплантатора"

У Чернігові викрито "хатнього наркоплантатора"   фото

Поліція області у місцевого жителя вилучила наркотичні засоби на суму близько 500 тисяч гривень. Чоловік облаштував у себе в квартирі теплицю для гідропонного вирощування елітних сортів конопель.

Поліцейським стало відомо, що він може бути причетний до зберігання наркотичних засобів. В ході перевірки цієї інформації оперативники, вилучили в нього два поліетиленові пакети з рослинною речовиною, схожою на марихуану.

Далі правоохоронці вийшли на постачальника наркотичного зілля — 30-річного чернігівця. При затриманні цей молодик мав при собі 20 грамів розфасованої марихуани, проте висловив готовність видати свої запаси наркотика, наявні вдома. Там було вилучено ще 150 грамів сушеного конопляного листя.

Подальший шлях проліг до місця вирощування наркомістких рослин. «Плантатором» виявився також чернігівець, 1990 року народження. Оперативники, з його дозволу, оглянули житло та виявили теплицю, облаштовану в одній із кімнат у квартирі міської багатоповерхівки. Тут гідропонним методом вирощувалися елітні коноплі.

Слідчо-оперативна група Чернігівського РУП та співробітники УБН провели невідкладний обшук житла зловмисника та вилучили близько півкілограма готової продукції, 25 рослин елітних сортів конопель у горщиках, комплект обладнання хатньої теплиці (лампи, зволожувач повітря, прилади для контролю за температурою та вологістю, вентилятор). Також вилучено ваги, подрібнювач рослинної маси та три пристрої для куріння марихуани.

Речові докази направлено на проведення експертних досліджень.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: