Завантаження ...
banner
banner

На Донбасі було простіше. Ти розумієш, де супротивник...

На Донбасі було простіше. Ти розумієш, де супротивник... фото

У мирному житті Денис працював продавцем-консультантом у магазині зброї. В Чернігові він був в останнє влітку 2021 року. А вже коли побачив місто 25 лютого - жахнувся...

Військовий розповідає, що війну передбачив. Почав вдома облаштовувати підвал, приніс туди речі, їжу, генератор. Рідні на нього дивились з подивом.

 

Коли 24 лютого росія атакувала наші міста, я одразу пішов до військкомату, – говорить Денис. – Мене одразу направили до Чернігова.

 

У 2015 - 2016 роках боєць воював на Донбасі. Каже, що там було простіше. Стріляє ворог - стріляєш і ти. Тим більше, Денис знав, що його родина далеко та в безпеці. 

 

Тут я в 100 км від родини, з усвідомленням того, що вони під ракетами, що ДРГ у Києві працюють. За себе хвилювався набагато менше. Якщо говорити з військової точки зору, то зараз важче через присутність ворожої авіації, на Донбасі ворог не використовував потужні ракетні системи. Цього разу вони діяли по-новому, використовуючи батальйонно-тактичні групи. Єдиним фронтом не пішли, а зайшли з різних напрямків. Хто міг, наприклад, подумати, що висадять десант у Гостомелі, у Чорнобилі…

 

Військовий повідомляє, що від будинку його тестя нічого не залишилось. Всі живуть у Дениса вдома. 

Зенітник, який захищав небо Чернігова від ворожої авіації, впевнений, що Україна переможе, дотиснувши росію. Його мотивація така ж, я і у абсолютної більшості наших захисників.

" росія, якщо її не зупинити, завжди буде зазіхати на Україну. В мене підростає донечка, я не хочу залишати їй війну у спадок", - додав Денис.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: