Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині чоловік влаштував стрілянину

На Чернігівщині чоловік влаштував стрілянину фото

До поліції звернувся 59-річний житель Прилуцького району. Чоловік повідомив, що ремонтував трактор та почув декілька пострілів. Кулі влучили у скло кабіни сільгосптехніки. З рушницею стояв сусід заявника.

Поліцейські провели огляд місця події, опитали заявника та свідків. З салону транспортного засобу правоохоронці вилучили фрагменти куль та низку інших речових доказів. Відпрацювавши прилеглу територію, поліцейські виявили мисливську гладкоствольну рушницю. Ймовірно, саме з неї були зроблені постріли.

Поліція затримала 64-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістила до ізолятору тимчасового тримання. На момент затримання чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та не зміг пояснити причину агресивних дій.

Рушницю поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. Також правоохоронці встановили, що підозрюваний зберігав зброю без належних на те документів.

Слідчий відкрив провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Крім цього, чоловік понесе адміністративне покарання за зберігання незареєстрованої мисливської зброї.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: