Завантаження ...
banner
banner

Романова з Кодолою ділять Ніжин?

Народний депутат Олександр Кодола («Народний фронт»), обраний до Верховної Ради по округу з містом Ніжином на чолі, вщент розкритикував список кандидатів до Ніжинської міськради від об’єднання «Самопоміч», який запропонувала "Самопоміч"

Народний депутат Олександр Кодола («Народний фронт»), обраний до Верховної Ради по округу з містом Ніжином на чолі, вщент розкритикував список кандидатів до Ніжинської міськради від об’єднання «Самопоміч», який запропонувала нардеп від "Самопомочі" Анна Романова.

Романова, Кодола, Вибори, Самопоміч

«Напевно, пан Садовий (лідер «Самопомочі», партбос Романової. – Авт.) не очікував такого сюрпризу, бо «цінні кадри», що прибилися після Майдану до його партії, більше підходять Добкіну з Кернесом», – коментує пропоновані Романовою кандидатури пан Кодола. Найбільше його обурює агітація Романової за приватного підприємця Вікторію Гунько, тренера-дзюдоїста Костянтина Смалія та активного діяча Рустама Насібова.

По темі: “Самопоміч” оприлюднила попередній список кандидатів у депутати до Ніжинськорї міської ради

Перша з них, за словами Кодоли, – місцевий ділок-підприємець, фігурант кримінальної справи, яка за використання комунального майна ще з 2008 року винна міському бюджету 50 тис. грн (понад $ 6 тис. за тодішнім курсом). Щоб уникнути відповідальності, каже Кодола, жінка навіть прізвище змінила та зблизилася з діючим мером райцентру – влаштувалась радником.
 
«Другий «цінний» кадр Смалій – політичний хамелеон, дістався Садовому безпосередньо від пана Литвина. Городяни з подивом спостерігають, як нещодавній активіст Народної партії і палкий прибічник засудженого за хабар мера Приходька, мімікрує, змінюючи політичне забарвлення, – пише Кодола. – Певно, що ГО «Спарта», де головує Смалій, хоче і надалі отримувати по 200 тис. грн з міського бюджету нібито на зарплати тренерів. Хоча це не заважає громадській неприбутковій організації збирати з батьків юних спортсменів по 200 грн щомісяця на ті ж цілі. Вдалий бізнес на дітях?».
 
Рустаму Насібову Кодола ставить у вину нещодавнє головування у первинній партійній організації Партії регіонів.
 
Романова образилася. Казала, що Кодола – колега по парламенту, до якого вона ставиться з повагою, опустився до рівня базарщини, полив її брудом, оббрехав, а також здійснив у її напрямку «тєлодвіженія по очернєнію».
 
Мовляв, Насібов дійсно колишній регіонал, але він не кандидат «Самопомочі». Гунько – волонтер-активіст, і хоча й працювала на колишнього кандидата в нардепи (зі слів Кодоли – відомого політичного афериста Боровика), але тільки тому, що той «шукав адекватних помічників, які б старанно працювали... бажано, за ідею». Щодо ГО «Спарта» Смалія, то ніколи по 200 тис. з бюджету він не отримував, а працює на спортивний розвиток ніжинської молоді.
 
«Аня, всіх твоїх ніжинських активістів, особливо В. Гунько, вже знаю особисто, – реагує Кодола. – Як представник НІЖИНСЬКОЇ громади, я публічно (!) озвучив свої зауваження. І вже є перші результати. Насібов ВЖЕ не входить до Самопомочі і не є кандидатом. Хоча ти вводиш в оману ніжинців, адже він один з головних активістів вашої партії, про що добре знають мешканці Ніжина. Вікторія Гунько, якщо і волонтер, не звільняється від відповідальності за скоєні злочини, тим більше проти громади свого ж міста. І так далі...».
 
Прискіпливість Кодоли зрозуміла. Він як обраний у парламент у тому числі від Ніжина, напевне, вважає це місто своєю вотчиною, і його дратує, що якесь дівчисько зазіхає на його володіння. І, мабуть, в роздратуванні він, з його слів, не помітив, як у соціальній мережі «Facebook» поздоровив з Днем народження (написав «Щирі вітання з Днем народження!!!») того самого Віктора Медведчука, кума Путіна. Це за нинішньої ситуації в державі рівносильне привітанню Люцифера.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: