Завантаження ...
banner

Дмитро Суярко з Ніжинщини увійшов до списку Forbеs

Дмитро Суярко з Ніжинщини увійшов до списку Forbеs фото

Біатлоніст-параолімпієць з Вертіївки та кіберспортсмен Олександр Костильов потрапили до топ-30 діячів Європи, віком до 30 років у сфері спорту та ігрової індустрії.

Дмитро говорить, що потрапити до такого авторитетного журналу – це досить визначна подія, неочікувана. Все це почалось декілька тижнів тому, коли з ним спілкувалась спортсменка зі США, у якої українське коріння. Вона сказала, що журналісти Forbes хочуть з Дмитром поспілкуватися, потрібно дати дані. Коли він надав всю інформацію, йому на електронну пошту надійшов лист-звернення, що Дмитра відібрали як кандидата на потрапляння у цей список, і потрібно заповнити певну форму. Він все зробив.

 

Якщо чесно, через війну в Україні я не отримував того повноцінного задоволення від результату, від медалей на Паралімпійських іграх. Так і зараз – я не можу насолодитись повноцінно, що я у списку Forbes. Добре, що не по фінансах, а по розвитку спорту (сміється). Вважаю, що це більше таке відлуння після Паралімпійських ігор, яке показує, що під час бомбардування Чернігова я не зламався і зміг зробити результат. Тому, можливо, це як іще одна нагорода після виступу на Іграх.

Дмитра запрошують до Тель-Авіву на саміт учасників зі списку. Але він поки не знає, чи зможе туди потрапити. Бо у нинішній час і за умов воєнного стану Дмитро не знає, чи зможе виїхати. "Тож поки, певно, моє зобов’язання – відвідати цей захід", - додає параолімпієць.

"Вважаю, що це буде ще такий інформаційний прорив для того, щоби привернути максимальну увагу до Фонду і максимально допомогти нашому місту, людям. Але зараз, поки тихіше стало в Чернігові, думаю, треба допомогти хлопцям, які зараз на Сході України. Мені б дуже хотілося, щоб завдяки Forbes знайшлись люди, які допоможуть нашій країні саме через мене. Бо, як і в спорті, мені тут складно починати. Зараз я витрачаю свої кошти, із Фонду майже не чіпаю. Бо до нас зараз звернулися бійці, які до цього обороняли Чернігів, а зараз на Сході, їм потрібні бронежилети і каски. А наша безпека і наші життя в їхніх руках", - додає Дмитро.

Його мрія, бажання та ціль щоби більше хлопців повернулися зі Сходу живими. Щоби якомога менше людей загинуло зараз, як цивільних, так і військових.

  

Зараз у мене особистих цілей, як для своїх благ, немає. Здобувши медалі Паралімпійських ігор, я відчув життєвий баланс. Я дійшов до того, до чого ішов дуже довго. І як я починав у спорті, зараз починаю у благодійній діяльності. І хочу дійти теж до якихось більш масових перемог саме завдяки Фонду – щоби якомога менше смертей було в нашій країні.

 

https://suspilne.media 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: