Завантаження ...
banner

Тендітна Валентина на службі - вимогливий, принциповий і авторитетний командир

Тендітна Валентина на службі - вимогливий, принциповий і авторитетний командир фото

Світловолоса, тендітна жінка вже десять років служить в ЗСУ. За цей час вона стала фахівцем власної справи, народити доньку Катерину та впевнитись в тому, що обрала правильний шлях.

Сержантське слово Валентини Іськової є незаперечним для чоловіків, котрі і в плечах більші, і за віком часто набагато старші за свого командира. Крім того, тендітна не означає слабка.

Валентина набула гарної фізичної підготовки, коли зовсім юною постійно брала участь у спортивних змаганнях з легкої атлетики. На сьогодні молодший сержант Іськова — чемпіонка з настільного тенісу та армрестлінгу серед жінок бригади, бронзова призерка змагань ОК "Північ" з гирьового спорту. Виборювала вона нагороди й у різних видах змагань на першість командування Сухопутних військ ЗС України, зокрема була п’ятою в чемпіонаті зі швидкісної та прикладної стрільби, з воєнізованого кросу на 3 км зі стрільбою та метанням гранати.

Сьогодні молодший сержант Валентина Іськова служить у батальйоні охорони 26-ї окремої артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Романа Дашкевича, давно стала своєю у військовому колективі і продовжує долати сходинки військової кар’єри.

Незважаючи на суворі випробування службою, Валентина залишається жінкою, яка сприймає оточуючий світ через почуття та серце, але одночасно розуміє, що її робота — захищати український народ, тому сьогодні зі зброєю в руках боронить Україну від російських окупантів.

ОК "Північ"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: