Завантаження ...
banner

Проводиться розчищення траси "Київ-Чернігів"

Проводиться розчищення траси "Київ-Чернігів" фото

Поліцейські разом із вибухотехніками проводять розчищення дороги на території Іванівської та Олишівської громад. Поліція вже задокументувала злочини рф на даній ділянці.

Поліцейські продовжують обстежувати місця, де тимчасово базувалися окупаційні російські війська. Також правоохоронці ретельно досліджують покинуті рашистами бойові позиції та локації, де тривали активні бойові дії. В Іванівській громаді поліція виявила два сховки ворожих військ з боєприпасами.

Співробітники Козелецького відділення Чернігівського райуправління поліції разом з вибухотехніками продовжують розчистку траси "Київ-Чернігів" Спільно з військовими вони прибирають з траси знищену техніку: як військову, так і цивільний транспорт.

Вибухотехніки проводять розмінування на території громад, виявляють і знешкоджують залишені рашистами вибухові пристрої та боєприпаси.

Поліція закликає громадян бути вкрай обережними, адже на території Чернігівщини ворожі окупанти залишили багато нерозірваних снарядів, вибухових пасток та боєприпасів.

Бережіть себе та своїх близьких!

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: