Завантаження ...
banner
banner

Безробітний з Ніжина "імпортував" до Чернігова 1000 голівок маку

Фото.
У Чернігові міліція вилучила у молодого чоловіка сумку, в якій знаходилося більше тисячі голівок маку. Загальна вартість сировини - близько 25000 гривень.Затриманим виявився безробітний житель Ніжинського району



У Чернігові міліція вилучила у молодого  чоловіка сумку, в якій знаходилося більше тисячі голівок маку. Загальна вартість сировини - близько 25000 гривень.

Затриманим виявився безробітний житель Ніжинського району, який раніше вже мав проблеми із законом через незаконне поводження зі зброєю. Цього разу молодий чоловік привіз до Чернігова урожай, вирощений на власному городі.
 
В обласному центрі хлопець знімав житло і планував продати зілля. Однак «бізнес» довелося швидко згорнути - міліціонери затримали наркодилера біля одного з супермаркетів.
 
Вилучені у хлопця 1036 макових головок направлені на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Чернігівській області.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
 
Триває досудове розслідування.

0462.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: