Завантаження ...
banner
banner

Одинадцять вагонів з допомогою повернуті із Ніжина для укомплектування

Одинадцять вагонів з допомогою повернуті із Ніжина для укомплектування фото

Пакунки було відправлено до відправника для повного укомплектування за дорученням начальника Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслава Чауса.

Ніжинська районна військова адміністрація розподіляє продовольчу допомогу відповідно до сформованих і наданих громадами потреб, у першу чергу розглядається своєчасність та бажання щодо отримання даної допомоги та терміновості її розподілу між мешканцями громад.

Громади, які перебували в окупації (Новобасанська та Макіївська) отримали 100% пакунків, Дмитрівська - 80%;

67% - Вертіївська, Талалаївська;

65% - Борзнянська;

60% - Комарівська, Носівська;

58% - Бобровицька;

56% - Крутівська, Плисківська;

48% - Мринська;

41% - Батуринська, Лосинівська;

31% - Ніжинська;

24% - Бахмацька, Височанська.

14 травня 2022 року, запланована чергова видача допомоги територіальним громадам. Але, оскільки, деякі громади не мають можливості отримати продовольчу допомогу в суботу, то наявні пакунки будуть розподілені відповідно до потреб між Талалаївською, Бобровицькою, Бахмацькою та Височанською громадами.

Організація роботи в громадах потребує покращення. У разі виявлення фактів навмисного перешкоджання забезпеченню мешканців громад державною допомогою – відповідальні особи будуть притягнуті до персональної відповідальності.

У разі виникнення запитань пов’язаних з тим, хто отримає або чому не отримали допомогу, ви можете звертатися до своєї міської, селищної, сільської ради або старостату, і вони не оминуть вас увагою.

По темі: Ніжин та ще три райони отримали гуманітарну допомогуУ Ніжині будуть видавати допомогу пільговикам

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: