Завантаження ...
banner

Ніжин спортивний: в здоровому тілі - здоровий дух

Ніжин спортивний: в здоровому тілі - здоровий дух фото

Свіже повітря та постійні тренування - запорука здоров'я. У Ніжині розташовано безліч майданчиків для різних видів тренувань. Кожен охочий має можливість позайматися та провести час з користю для здоров'я.

Комунальний заклад МЦ "СПОРТ ДЛЯ ВСІХ", разом із працівниками та волонтерами КЗ Ніжинський міський молодіжний центр і СпівДія Хаб Ніжин створюють рубрику "Ніжин_спортивний".

Стартував перший тиждень тренувань. Учасники проводили підготовку до загального фізичного навантаження та пропрацювання різних груп м'язів. Окрім фітнес-тренувань (кардіо та силових вправ), які проводила Ірина Алєксєєнко, було протестовано різні види спорту. Цей тиждень організатори та учасники відкривали для себе легку атлетику (біг) та волейбол. А ще детально познайомились з Президентською програмою "Активні парки", що дуже зручна для самостійних індивідуальних та групових тренувань на спортивній інфраструктурі міста.

Щотижня буде підготовка для спортивних тренувань на різні групи м'язів.

Організатори вже від сьогодні готують нову порцію вправ. І щоб долучитися до тренувань, варто лише вгадати день, час та місце проведення наступної зустрічі та вид спорту, з яким планують знайомити цього тижня.  Варіанти можна залишити на сторінці в коментарях або в особистих повідомленнях за посиланням:

 КЗ Ніжинський міський молодіжний центр.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: