Завантаження ...
banner

На Чернігівщині внаслідок пожежі загинуло дві дитини

На Чернігівщині внаслідок пожежі загинуло дві дитини фото

25 травня в с. Іржавець Прилуцього району, по вулиці Святотроїцька, 8 загорівся житловий будинок.

На місці пожежі, на жаль, загинули 2 дитини, 2009 та 2010 років народження, 4 особи постраждали (з них 2 дитини). Про це повідомляє Депарптамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

У результаті займання загинула 11-річна дівчинка та 12-річний хлопчик. Ще одна 10-річна дитина знаходиться в лікарні. Наразі на місці події працюють співробітники Прилуцького районного відділу поліції та рятувальники. Правоохоронці встановлюють причини та обставини, що призвели до трагедії.

Під час гасіння будинку було виявлено двох жінок та їх четверо малолітніх дітей.

Опитавши 42-річної власницю будинку та її 36-річну подругу, поліцейські з’ясували, що вони напередодні відпочивали в будинку з чотирьома своїми дітьми. Вночі одна із жінок відчула запах диму, вибила вікно та почала рятувати дітей.

Внаслідок пожежі загинув 12-річний син власниці будинку та 11-річна донька її подруги. Власницю будинку та її малолітнього сина госпіталізовано до лікарні.

На місці події продовжують працювати слідчі та експерти. Наразі правоохоронці опитують місцевих жителів та свідків, відбирають зразки для проведення експертизи та встановлюють причину загорання.

Попередньо причина пожежі - несправність електропроводки.

Ще одна попежа сталася в  м. Носівка Ніжинського району, по вул. Кушнірова, 38 о 17 год. 02 хв. 24 травня. Загорівся житлового будинку. Вогнем знищено перекриття на площі 2 кв.м, пошкоджено майно. Ймовірна причина – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

В  м. Ніжині по вул. Овдіївській,  24 травня на відкритій території сталася пожежа сухої трави та сміття на площі 0,1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: