Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбулося засідання виконавчого комітету

У Ніжині відбулося засідання виконавчого комітету фото

26 травня в ході засідання було розглянуто ряд проектів рішень, які стосуються питань життєдіяльності міста. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Першим питанням розглянули проект про виконання бюджету Ніжинської міської територіальної громади за перший квартал 2022 року. За перший квартал, не зважаючи на активні бойові дії та воєнний стан, програма бюджету виконана. Але, з огляду на ситуацію, в другому кварталі очікується значне недоотримання бюджету.

Також було розглянуто рішення стосовно змін графіку міського транспорту. Раніше міський пасажирський транспорт перевозив пасажирів з 7:00 – 18:00, тепер рух маршруток триває з 6:00 та до 22:00.

У робочому порядку розглянули рішення Про надання дозволу КТВП «Школяр» використовувати потужності закладів освіти для потреб не пов’язаних із забезпеченням освітнього процесу. Варто відмітити, що протягом повномасштабної військової агресії рф на території України працівники та керівництво КТВП «Школярик» долучалися до допомоги не лише військовослужбовцям ,а й забезпечували гарячим харчуванням медичні установи Ніжина.

Ніжинська міська рада

Титульне фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: