Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина втратила трьох своїх синів

Чернігівщина втратила трьох своїх синів фото

Солдат Семенішев Дмитро Васильович, солдат Нестеровець Володимир Ілліч та солдат Волошко Марк Іванович - родом з Чернігова. Несли службу у 58 окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського та віддали свої життя заради нашого світлого майбутнього у вільній та Незалежній Україні!

Семеніщев Дмитро народився 26 грудня 1974 року. У Чернігові він провів усе своє життя, навчавшись у загальноосвітній школі №28, а після – у Чернігівському радіо-механічному технікумі. До того рокового ранку 24 лютого він працював освітлювачем у місцевому «Молодіжному театрі», але з початком повномасштабного ворожого вторгнення на територію нашої країни добровільно долучився до лав Збройних Сил України. Нажаль, 26 лютого під час боїв поблизу населеного пункту Красне на Чернігівщині Семеніщев Дмитро загинув. Вдома на нього чекали мати та донька…

Нестеров Володимир народився 6 грудня 1977 року, навчався у Чернігівській загальноосвітній школі №30, а після неї – у Чернігівському вищому професійному училищі №10. Він так само як і Володимир з перших днів повномасштабної війни став до лав Захисників України, аби зі зброєю в руках давати відсіч ворожій навалі. До нього без роздумів та вагань долучився і наш 45-річний земляк Волошко Марк, який навчався у Чернігівській загальноосвітній школі №10 та закінчив Чернігівський національний університет «Чернігівська політехніка». Протягом цих місяців вони мужньо виконували свій військовий та громадянський обов’язок з захисту суверенітету та територіальної цілісності України.

Нажаль, 12 травня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Луганської області Нестеров Володимир та Волошко Марк загинули, до останнього подиху захищаючи Батьківщину від ворожої навали.

Військовий капелан отець Антоній у кругу рідних та близьких, побратимів загиблих Захисників та мешканців міста-героя Чернігів провів поминальну панахиду за загиблими Героями, після чого відбулося вшанування їх світлої пам'яті на «Алеї Героїв» у Ялівщині. Поховали Дмитра, Володимира та Марка у рідному Чернігові на місцевому кладовищі «Яцево».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героїв...

Чернігівський обласний ТЦК та СП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: