Завантаження ...
banner
banner

Як буде виглядати набережна біля річки Остер у Ніжині

Як буде виглядати набережна біля річки Остер у Ніжині фото

26 травня було презентовано проект розроблений Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Проектування охоплює територію між Театральним та Університетським мостами.

Детальна Презентація розроблена з врахуванням пропозицій, викладених на попередніх зустрічах з представниками робочої групи, молоддю, представниками громадських організацій та підприємців, зацікавлених у розвитку громади та облаштуванні прибережної зони відпочинку.

Фінальна версія проекту буде презентована у вигляді 3-D зображень, супроводжуватиметься звітом з рекомендаціями та чітким алгоритмом з реалізації проекту на найближчі роки з врахуванням воєнного стану.

Протягом 2021-2022 року робоча група провела 2 виїзних та 2 онлайн робочих засідань, провели опитування і інтерв'ю представників робочої групи та мешканців громади для визначення викликів та врахування балансу потреб користувачів майбутнього простору. За сприятливих мирних умов, громада планує почати реконструкцію простору у 1 кварталі 2023 року.

Ніжинська міська рада

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: