Завантаження ...
banner
banner

Вихованець Ніжинської СЮТ отримав перемогу у конкурсі

Вихованець Ніжинської СЮТ отримав перемогу у конкурсі фото

На XX Всеукраїнській конференції-конкурсу науково-дослідних робіт школярів "Зоряний шлях" (23-27 травня 2022 року, м. Дніпро, НЦАОМ ім. О.М. Макарова) у напрямку "Технічна творчість і ракетокосмічне моделювання" став вихованець Ніжинської СЮТ Михайло Дубровний.

Координатори напрямків діяльності конференції відзначили високий рівень робіт переможців конкурсу, їх знання, талант, оригінальність мислення учасників, культуру наукового спілкування в ході захисту своїх наукових досліджень.

ХХ ювілейна конференція відбулася, надавши юним дослідникам поштовх до пошуку нових знань та наукової творчості, а керівникам науково-дослідних робіт − натхнення до праці щодо виховання майбутньої еліти України.

Як зазначено на сторінці Ніжинська станція юних техніків: "Ідея створення копій ракет серії "Сатурн" тривалий час цікавить ніжинських ракетомоделістів. В арсеналі наших копіїстів є та успішно використовуються на змаганнях моделі "Сатурн 1В" та напівкопії "Сатурн 5". Здійсненню мрії створити найбільш достовірну копію "Saturn V", крім непереборного бажання, Михайлу Дубровному та усій дружній команді вихованців Д. Б. Приданнікова посприяли декілька факторів: розвиток сучасних технологій та поява відповідних матеріалів, накопичення за попередні роки досвіду у виконанні складних технічних завдань. Базуючись на знаннях з ракетомоделювання, конструкторську документацію та володіючи технологічними процесами обробки різних матеріалів, які є екологічними та доступними, вдалося відтворити за кресленнями справжньої ракети у відповідних пропорціях діючу модель-копію американської ракети "Saturn V", яку Михайло успішно представив на Всеукраїнській конференції конкурсі "Зоряний шлях" 23 травня 2022 р. Захист був дійсно на чемпіонському рівні".

Вітаємо Михайла та його наставників! Бажаємо нових перемог!

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: