Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина оплакує двох своїх синів

Чернігівщина оплакує двох своїх синів фото

В останню путь провели молодшого сержанта Куклу Костянтина Віталійовича та солдата Клочко Олександра Володимировича. Обидва вони - уродженці Чернігова та бійці 16-го окремого мотопіхотного батальйону. Герої загинули у боротьбі за свободу Сіверщини та Незалежність України.

Кукла Костянтин народвися 2 квітня 1968 року. До початку повномасштабного ворожого вторгнення Костянтин працював на Чернігівській ТЕЦ, але 24 лютого у важкий для країни час не лишився осторонь та вирішив зі зброєю в руках давати відсіч загарбнику. Так він добровільно звернувся до територіального центру комплектування та потрапив до складу 16-го окремого мотопіхотного батальйону на посаду гранатометника. Згодом він вирушив на Луганщину, де разом з побратимами давав гідну відсіч ворогу в ім'я світлого майбутнього Незалежної України.

12 травня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Луганської області Кукла Костянтин загинув, до останнього подиху обороняючи рідну Батьківщину від ворожої навали. Того дня без батька залишились дві доньки...

Клочко Олександр народився 28 червня 1989 року. До 24-го лютого працював ткачем-оператором на підприємстві "Чернігівське Хімволокно", але після повномасштабного ворожого вторгнення Олександр так само як і Костянтин долучився до особового складу 16-го окремого мотопіхотного батальйону на посаду стрільця-санітара.

10 травня під час виконання свого військового та громадянського обов'язку з захисту суверенітету та територіальної цілісності України у районі населеного пункту Білогородка на Луганщині Клочко Олександр загинув. Вдома у нього залишилась мати...

Захисники Сіверщини та України нарешті повернулися додому... Рідні та друзі востаннє попрощалися з Костянтином та Олександром на рідній землі, вшанувавши їх світлу пам'ять та поховавши на "Алеї Героїв" (кладовище Яцево).

Чернігівський обласний ТЦК та СП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: