Завантаження ...
banner
banner

Творчий захисник із Чернігівщини розповів про свої плани

Творчий захисник із Чернігівщини розповів про свої плани фото

Сергій з міста Бахмач. Талант до малювання відкрив ще у школі. Зараз військовий несе службу у складі 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького.

Сергій розповідає, що на уроках, які були для нього нудними він малював у зошиті трактори та комбайни. Чоловік згадує, що коли однокласники домальовували вуса Шевченкові чи брови Лесі Українці у підручниках, він малював портрет вчительки.

 

"Маючи справу з кольорами, я самостійно досліджував їх змішування, техніки. Самоосвіта. Спостерігав, як кольори при взаємодії змінюють свої відтінки, створюють різноманітні рефлекси та мають сильний вплив один на одного. Таке співвідношення та взаємодія кольорів на картині має назву колорит. Це я теж самостійно вивчив", - ділиться військовий.

 

Боєць поділився планами, що хотів би розмалювати сірі стіни пошкоджених відреставрованих будинків муралами.

 

"Якби дали можливість намалювати ці мурали, малював би Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine Застосував би теплі кольори: червоний, помаранчевий, пурпурний, жовтий, зелено-жовтий. Це пов’язано з тим, що теплі кольори більш активні та в першу чергу сприймаються оком", - говорить Сергій.

Військовий додає, що це для того, щоб усі у майбутньому знали,  що вони вистояли завдяки такому Головнокомандуючому та командирам, яких він надихав.

На захисника вдома чекає донечка, якій незабаром виповниться три рочки.

 

"Ще намалював би Україну в образі моєї доні: з прапором сильної і незалежної України на плечах, вітром, що плутає і розвиває русяве волосся, з віночком з польових квітів на голові", з любов'ю говорить Сергій.

 

 

ОК "Північ" 

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: