Завантаження ...
banner
banner

Як з Чернігівщини вибили ворога? Окупанти отримали гідну відсіч

Як з Чернігівщини вибили ворога? Окупанти отримали гідну відсіч фото

Данило (позивний "НАТО") з початку війни долучився до захисту міста. До війни військовий працював керівником департаменту по експорту в компанії, багато подорожував.

Боєць розповідає, що велику роль мало те, що хлопці пішли воювати добровільно. Ніхто і нікого не примушував. Кожен з них розумів, що захищати рідну землю їх святий обов'язок. Окупанти не очікували, що їм дадуть такий бій.

 

"Чернігів дуже згуртувався. Ми йшли містом, а люди підходили нас обіймати, цікавилися, чого ми потребуємо, несли їжу, речі, сигарети. Наскільки ж значна роль наших артилеристів! Збройні сили України вели дуже тяжкі бої, показали свою компетентність", - розповідає Данило.

Російська агресія - це неосяжна людська дурість. Вони чинять військові злочини, вбивають невинних людей. Важко таке зрозуміти у ХХІ сторіччі. Захисник говорить, що він ніколи не думав, що буде військовим, що буде тримати зброю у руках.

"Зараз я маю бажання оволодіти тими навичками, які допоможуть зберегти життя оточуючих і своє життя також. Головне для мене зараз - приносити користь Батьківщині", - говорить боєць.

Незважаючи на війну, військовий залишається оптимістом. У його підрозділі поруч є люди, які завжди можуть його підтримати. Побратими не шукають "відмазки", коли зіштовхуються з труднощами, вони шукають шляхи вирішення проблем і їм це вдається. 

Територіальна оборона ЗС України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: