Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині провели спортивно-патріотичний захід з боксу

У Ніжині провели спортивно-патріотичний захід з боксу фото

День захисту дітей - головне свято нашого майбутнього, наших дітлахів. Війна внесла корективи у все. Серед таких тяжких буднів яскравою подією став проведений дружній турнір з боксу.

Змагалися дві команди СК "Партизан" (с. Володькова Дівиця) та Ніжинська КДЮСШ СК "Легіонер". Всього було майже 50 учасників. 

Юні боксери отримали море емоцій від зустрічі. Вони не тільки обмінялися досвідом, а й провели дружні спаринги. Тренування та спортивні змагання дітям потрібні для того, щоб відволіктись від пережитого. Коли всі разом, зі своєю дружньою командою та друзями, всі сили та енергію дитина вкладає у тренування. 

Зазначимо, що команда КДЮСШ СК "Легіонер" завжди показує блискучі результати на змаганнях та гідно відстоює місто Ніжин. В лютому 2022 року боксер КДЮСШ "Легіонер" м. Ніжин - здобув титул Чемпіона області. Також боксери КДЮСШ Чемпіони області. Бажаємо юним боксерам нових перемог!

Низький уклін дитячим наставникам КДЮСШ з боксу, які в ці складні часи приділяють максимум уваги малечі, а саме: Євгену Саєнку та Сергію Паньку, що створили святковий настрій і неперевершені емоції дітям - майбутньому української нації!!!

Нагадаємо, що нещодавно боксер Петро Іванов провів тренування з молоддю.

 

 

Чернігівська обласна організація федерації боксу України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: