Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині затримано міжрегіональну групу наркоторгівців

На Чернігівщині затримано міжрегіональну групу наркоторгівців фото

Поліцейські викрили групу мешканців Чернігова та Києва, які за допомогою "закладок" розповсюджували психотропні речовини. Щомісячний "прибуток" групи від злочинної діяльності становив понад 3 мільйонів гривень.

Замовлення наркотичних засобів здійснювалося через мережу інтернет в месенджері та інтернет-сайтів. Оплата за товар відбувалася шляхом поповнення електронних гаманців різних платіжних систем, а також шляхом поповнення карткових рахунків різних банків України. Після надходження оплати за наркотичний засіб, зловмисники надавали покупцеві точну інформацію про місцезнаходження "закладки". 

Група наркоторгівців діяла протягом року. Поліцейські провели 12 обшуків за місцями проживання основних фігурантів. Під час обшуку було вилучено: психотропні речовини, грошові кошти, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, банківські картки, сім-картки та інше.

Двох організаторів групи було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: