Завантаження ...
banner

Чернігівщина попрощалася з двома синами. Вічна пам'ять Героям

Чернігівщина попрощалася з двома синами. Вічна пам'ять Героям фото

Захищаючи батьківщину своє життя віддали двоє Героїв - солдат Зелінський Артем Леонідович та старший сержант Симанов Роман Григорович, які віддано захищали свободу та Незалежність України.

Зелінський Артем народився 4 червня 1988 року у Чернігові. Закінчив загальноосвітню школу №12 та вступив до Чернігівського професійно-технічного училища №8.

До 24-го лютого Артем працював будівельником, але з початком повномасштабного ворожого вторгнення вирішив добровільно долучитися до Захисників України. Він потрапив до складу військової частини А2622 на посаду старшого оператора загону радіорозвідки. Нажаль, 1 червня життя Зелінського Артема обірвалося…

Симанов Роман народився у селі Салтикова Дівиця на Куликівщині. Після закінчення місцевої загальноосвітньої школи він пройшов строкову військову службу у лавах Збройних Сил України, після чого підписав контракт, долучившись до 30-ї окремої механізованої бригади, де обіймав посаду головного сержанта взводу. Від 24-го лютого Роман разом з побратимами давав гідну відсіч ворогу у боротьбі за свободу Батьківщини.

Нажаль, 27 травня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новолуганське на Донеччині Симанов Роман загинув…

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв...

Чернігівський обласний ТЦК та СП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: