Завантаження ...
banner
banner

Міський голова Ніжина провів особистий прийом громадян

Міський голова Ніжина провів особистий прийом громадян фото

Під час бойових дій прийом громадян не проводився. Олександр Кодола разом із заступниками, керівниками комунальних підприємств та фахівцями структурних підрозділів виконавчого комітету розглянули як індивідуальні, так і колективні звернення ніжинців.

Частина звернень була стосовно ремонту дитячого майданчика по вулиці Овдіївській, про надання допомоги матері загиблого Героя, який захищав Ніжин, лікування та надання допомоги людям без постійного місця проживання; питання виробничого характеру на підприємстві.

Також було висловлено пропозицію стосовно утилізації органічних відходів. Жителька вулиці Овдіївська повідомила, що доцільно було б перетворювати відходи на органічне добриво шляхом компостування. Цю ідею міський голова підтримав та надав дав доручення керівнику одного з комунальних підприємств опрацювати варіанти мотивації членів громади компостувати органічні відходи. Такі заходи підвищать рівень екологічної грамотності населення.

Мешканець приватного будинку по вулиці Широкомагерська звернувся до міського голови з проханням про допомогу у ремонті даху будинку, який зазнав пошкоджень внаслідок влучання ворожої ракети. Олександр Кодола дав доручення розробити шляхи допомоги ніжинцям, які звернулися з приводу пошкодженого після обстрілів майна.

По кожному сьогоднішньому зверненню будуть розглянуті всі можливі варіанти для допомоги. Контроль за їх виконанням покладений на керівників профільних управлінь.

 

 

Ніжинська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: