Завантаження ...
banner
banner

П'яний водій спричинив ДТП та намагався втекти

П'яний водій спричинив ДТП та намагався втекти фото

Водії чомусь нехтують як і власним життям, так і життям інших осіб. Певно під алкоголем "краще їздити". Працівники патрульної поліції часто затримують любителів оковитої, які потім сідають за кермо. За вихідні було зафіксовано 26 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Близько 22-ої години, 7 червня, працівники патрульної служби отримали повідомлення про те, що сталася ДТП: зіткнулися Daewoo Nexia та Infinity. Постраждалих немає. Водій Daewoo, не зупиняючись, поїхав з місця пригоди. 

Поліцейські за орієнтуванням в короткий час виявили авто та зупини його. За кермом перебував 27-річний водій. Його авто було пошкоджене. Чоловік не заперечував, що керував авто під час автопригоди.

Від самого початку спілкування з кермувальником Daewoo інспектори помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Згодом огляд у медзакладі підтвердив цей факт. Результат — 1,03 проміле.

Поліцейські склали на громадянина низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: