Завантаження ...
banner

Двоє Героїв Чернігівщини пішли у засвіти...

Двоє Героїв Чернігівщини пішли у засвіти...  фото

Загинули солдат Коцюба Олексій Андрійович та штаб-сержант Маринчук Михайло Володимирович. Захисники віддали своє життя за Незалежність та свободу України...

Коцюба Олексій народився 4 квітня 1964 року в селі Хотинівка.  У 1982-1985 роках Олексій пройшов строкову військову службу у військово-морських силах. Після життя у Києві він разом з родиною переїхав у Миколаїв, де працював приватним підприємцем.

У 2021 році Олексій долучився до ЗСУ, потрапивши до 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на посаду бойового медика. З початком повномасштабного ворожого вторгнення по всій території України Захисник разом з побратимами мужньо захищав рідну Україну та давав гідну відсіч загарбнику.

Герой загинув 1 червня під виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Довгеньке на Харківщині.

Маринчук Михайло народився у селі Буданів Тернопільської області. У 2020-му році Захисник підписав контракт зі Збройними Силами України та потрапив на службу до 12-го окремого танкового батальйону в смт Гончарівське на Чернігівщині. Там він обіймав посаду командира танка та разом з побратимами боровся проти ворожих окупаційних військ.

Загинув Михайло 1 червня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Зайцеве Донецької області.

Рідні та близькі востаннє попрощалися з загиблими Героями Сіверщини та України, вшанувавши їх світлу пам'ять та поховавши на рідній землі.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих Героїв...

 

 

Чернігівський обласний ТЦК та СП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: