Завантаження ...
banner
banner

Ворог завдав ракетні удари по Прилуках. Що відомо?

Ворог завдав ракетні удари по Прилуках. Що відомо? фото

Окупанти продовжують обстріли Чернігівщини. Протягом вихідних війська рф проводили мінометні обстріли прикордонних територій області. Наші військові проводили вогонь у відповідь.

На жаль, продовжуються і ракетні обстріли. Сьогодні, 13 червня, близько 13:15, окупанти завдали ракетні удари по території Чернігівщини. Зафіксовано три "прильоти" ракет по місту Прилуки. 

Як повідомляє Суспільне, після обстрілу поблизу Прилук зібралася евакуаційна комісія Прилуцької РВА. Вирішили підготуватися до проведення евакуації та розгорнути органи евакуації. Це мали робитити в разі погіршення ситуації.

Голова Прилуцької РВА Володимир Чернов повідомив, що ситуація контрольована. 

 

"Правоохоронні органи та підрозділи військових залишаються в евакуйованих населених пунктах та здійснюють охорону майна, яке мешканці залишили, щоб не допустити мародерства та порушення громадського порядку", - розповів Чернов.

 

За півтори години після цього департамент цивільного захисту оголосив про наміри евакуювати села поблизу Прилук: Заїзд, Петрівське, Тихе та Сухоставець. Причиною називали загрозу пожежі. За повідомленням ОК "Північ", попередньо, втрат особового складу немає. Інформація уточнюється.

Як повідомив В. Чаус, удар російських ракет прийшовся по об’єкту, що розташований поблизу Прилук. Здетонували боєприпаси. Найважливіше: постраждалих серед цивільного населення нема. Людей евакуювали з наближених до місць "прильотів" чотирьох сіл через небезпеку поширення пожежі. Наразі вогонь локалізовано. Евакуйовані повернуться до домівок завтра.Тим часом правоохоронці слідкуватимуть за порядком, аби не було мародерства.

Бригади електриків працюють над відновленням ліній електропередач (лінії 10 та 0,4 кВт), підключення абонентів розпочнеться завтра вранці після повернення мешканців.

Усі служби, ЗСУ та місцеве самоврядування спрацювали злагоджено. Не ігноруйте сигнали тривоги!

 

 

Слідкуємо і надалі за повідомленнями.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: