Завантаження ...
banner
banner

Герої Чернігівщини: в останню путь провели трьох Захисників

Герої Чернігівщини: в останню путь провели трьох Захисників фото

Солдат Деколюк Олег Сергійович, старший солдат Павленко Олександр Володимирович та солдат Мачача Вадим Олександрович віддали своє життя у боротьбі з ворогом... Кожен з них - Герой, перед яким ми склоняємо голови та дякуємо за захист...

Деколюк Олег народився 1 липня 1996 року у Чернігові.  До 24-го лютого Олег працював різноробочим, але з початком повномасштабного ворожого вторгнення вирішив долучитися до 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. Тут він обіймав посаду стрільця механізованого батальйону та зі зброєю в руках захищати рідний край.

11 червня під час виконання бойового завдання, серце  Деколюка Олега перестало битися... Він отримав мінно-вибухову травму, яка виявилась несумісною з життям...

Павленко Олександр теж з Чернігова. До 2018-го року Олександр працював будівельником, але згодом вирішив підписати контракт зі Збройними Силами України. З початком подій 24-го лютого наш земляк у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади давав гідну відсіч ворогу.

На жаль, 5 червня під час виконання бойового завдання у н.п. Краматорськ на Донеччині Павленко Олександр загинув...

Рідні та близькі провели Олега та Олександра в останню путь, попрощавшись з ними на рідній землі та поховавши на "Алеї Героїв" кладовища Яцево.

Мачача Вадим відразу став до лав Захисників України після повтомаштабного вторгнення і воював з ворогом у складі 16-го окремого мотопіхотного батальйону "Полтава". Разом з побратимами він мужньо виборював свободу українського народу, будучи вірним як військові присязі, так і своємо громадянському обов'язку.

12 червня під час виконання бойового завдання з захисту територіальної цілісності та недоторканості України Мачача Вадим загинув...

З Вадимом рідні та близькі прощалися у його рідному селі Галайбине на Борзнянщині. Разом з побратимами та друзями вони з болем у серці вшанували світу пам'ять загиблого Героя та поховали його на місцевому кладовищі рідного села.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих Героїв...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: