Завантаження ...
banner

Чернігівщина втратила ще одного Захисника

Чернігівщина втратила ще одного Захисника фото

У Новгород-Сіверському в останню путь провели майора Шульгу Максима Івановича, який загинув у боротьбі за свободу та Незалежність рідної України!

Шульга Максим народився 7 жовтня 1993 року. У 15-річному віці він вирішив пов’язати своє життя з військовою справою, тож вступив спочатку у військовий ліцей, а потім - у військовий інститут. Службу у лавах Збройних Сил України розпочав у 2010 році, а у 2014-му разом з побратимами мужньо захищав Батьківщину від загарбника.

29-річний Максим продовжив захищати рідний край у складі 32-го реактивного артилерійського полку на посаді начальника служби радіаційного, хімічного, біологічного захисту.

На жаль, 14 червня під час виконання бойового завдання на території Донецької області Максим отримав поранення, несумісне з життям. Вдома на нього чекали батьки та молода дружина…

Рідні та близькі востаннє попрощалися з Героєм-земляком, провівши його в останню путь в Спасо-Преображенському монастирі Новгород-Сіверщини та поховавши на центральному кладовищі рідного міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: