Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина оплакує свого сина...

Чернігівщина оплакує свого сина... фото

В останню путь провели солдата Шаповала Анатолія Михайловича, який загинув на Донеччині, героїчно захищаючи цілісність та незалежність України... Кожен Герой буде жити в наших серцях вічно...

Анатолій Шаповал народився в селі Верба Коропського району Чернігівщини. Тут він навчався та працював, більше 20 років поспіль займаючись виготовленням металевих виробів на підприємстві "Газбудсервіс". З початком війни в Україні відразу долучився до лав ЗСУ, щоб боронити рідну землю.

 

"Якщо я тут не буду – значить, діти наші будуть", - говорив захисник.

 

У квітні Анатолій став розвідником зенітно-артилерійського взводу. Потім разом з побратимами з 16-ї окремого мотопіхотного батальйону "Полтава" він мужньо боровся за світле майбутнє українців, даючи гідну відсіч російському загарбнику.  

18 червня під час виконання бойового завдання 45-річний Шаповал Анатолій загинув, до останнього подиху будучи вірним своїй Батьківщині. Того дня дружина назавжди втратила чоловіка, а син Владислав - батька, який був для нього кумиром, який був для нього усім...

Рідні та друзі разом з побратимами провели Анатолія в останню путь на його Малій Батьківщині, зі сльозами на очах та скорботою у серці. Востаннє вшанували світлу пам'ять Героя-земляка та поховали його на рідній землі. 

Серце плаче за кожного Захисника... Щирі співчуття рідним Героя...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: