Завантаження ...
banner
banner

"Мій Бодічка... Мій Женічка... " Окупанти жорстоко вбили підлітків

"Мій Бодічка... Мій Женічка... " Окупанти жорстоко вбили підлітків фото

У селі Мохнатин, що під Черніговом, війська рф розстріляли трьох підлітків. Жертвами рашистів стали 17-річні брати-близнюки Богдан і Євген Самодії та їх 18-річний друг - Влентин Якимчук. Хлопців не стало 14 березня...

Мати близнюків до цього часу зі сльозами та болем у серці згадує про синів. Вона тримає їхні речі, ходить на могили до дітей... Одяг, в якому ростріляли хлопців, теж зберігає вдома.

Як повідомляють очевидці, підлітків розстріляли коли ті просто йшли вулицею. 

 

"Видно було, що це діти... Це були російські війська, ворожі, ненависні нам війська...", - розповідає місцева мешканка.

 

В них стріляли зокрема із потужної 30-мм автоматичної гармати. Внаслідок чого тіло Валентина Якимчука було дуже понівечене. Йому відірвало ногу та знесло пів голови.

 

"Ми всі ледь не зійшли з розуму... Його сестра так вищала, що ми думали, що й вона не виживе", - говорить місцева жінка.

 

Від важких поранень на місці загинув один із братів-близнюків, Євген Самодій, а інший був ще живий.

 

"Я здалеку побачила, що тут лежать діти і біля них багато людей... Потім мені сказали, що Богданчик живий...", - зі сльозами згадує мама хлопчиків, Оксана.

Мости були зірвані. Жінка везла сина полем, через болото. Потім лісом виїхали в Масани  (район Чернігова). Оксана говорить, що син постійно повторював, що йому погано... По дорозі в лікарню серце Богдана перестало битися... Він помер майже під Черніговом...

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: