Завантаження ...
banner
banner

Григорій Ковтун: "Загрози наступу на Ніжин на сьогоднішній день немає"

Григорій Ковтун: "Загрози наступу на Ніжин на сьогоднішній день немає" фото

Останніми днями по Ніжину серед людей можна почути чутки, щодо начебто нового наступу ворожих військ з Півночі. Називають дату 24 червня. Чому ці чутки з’явилися і на чому ґрунтуються?

Аби дізнатись інформацію з офіційних джерел журналісти MYNIZHYN.com звернулись до начальника Ніжинської районної адміністрації Григорія Ковтуна. Він повідомив, що наразі жодної інформації про якісь ворожі сухопутні операції в Чернігівській області немає.

 

"На ранок, 22 червня інформації, щодо наступу на Ніжин немає. Якщо дана ситуація буде розгортатися і буде чітке бачення рф спроб перетинів нашого кордону з Півночі, нам повідомлять спеціальні служби".

 

В той же час Григорій Ковтун зазначив, що це не привід розслаблятися, бо постійно існує велика загроза ракетних ударів.

 

"Єдине – існує небезпека ракетних ударів, про це не варто забувати. Прохання до людей, аби вони не нехтували повідомленнями повітряної тривоги, особливо у густонаселених містах, таких, як Ніжин, Бахмач, Носівка і т. п.".

Також він повідомив, що якщо хтось із мешканців міста чи району бачить українську техніку, то це звичайна військова передислокація, яка може бути зумовлена різними причинами. I пам’ятаймо, що ні в якому разі не можна ані писати про переміщення українських військових, ані фотографувати їх. 

 

"Ми працюємо у штатному режимі. Звісно, що потрібно бути готовим до будь-яких ситуацій. З однієї сторони, гарно, що люди підготовлені, але різні чутки не завжди на користь, не потрібно панікувати, а варто дізнаватися інформацію тільки з офіційних джерел. Наші військові несуть службу на визначених наказом позиціях. Місто та район  під обороною. Все робиться на благо нашої неньки України. – зазначив очільник ніжинської районної військової адміністраії".

 

Дай Боже всім нам миру і здоров’я! Все буде Україна! 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: