Завантаження ...
banner

Ніжинські герої-комунальники ризикували життям заради чистого міста

Ніжинські герої-комунальники ризикували життям заради чистого міста фото

Ще зовсім недавно місто здригалось від обстрілів окупантів, які нахабно вдерлись на нашу землю. Незважаючи на небезпеку та ризикуючи власним життям комунальники продовжували працювати.

Іноді ці вивози чергувались різким залишанням транспортного засобу та укриттям у найближчому рові, канаві, укритті тощо, а після небезпеки знову продовжували виконувати свою нелегку роботу.

Імена цих героїв ніжинці мають знати:

Петро Москаленко - машиніст екскаватора,

Микола Хвостик - машиніст автокрана,

Анатолій Іллюшко - водій сміттєвозу,

Сергій Курбаль - водій сміттєвозу,

Сергій Крутій - водій вантажного автотранспорту,

Андрій Койда - водій вантажного автотранспорту,

Артур Лазарєв - водій вантажного автотранспорту,

Андрій Передній - тракторист.

За словами комунальників, бачили вибухи та пожежі, різні ракети пролітали над головою, бачили бомби на парашутах та інші "смертоносні атрибути" рашистів. Під час роботи по збору сміття у місті, від ударної хвилі кузовну частину однієї з вантажівок комунального підприємства "ВУКГ" так підняло в гору, що думали перекине до верху колесами. І таких прикладів існує дуже багато, про які самі комунальники не хочуть взагалі згадувати, хоча будуть пам`ятати все своє життя.

Бійці невидимого фронту" КП "ВУКГ" забезпечували й надалі забезпечують рідний Ніжин та його мешканців безперебойною роботою з вивезення сміття, ліквідацією стихійних сміттєзвалищ, підрізанням аварійних гілок та видаленням дерев, скошують високу траву на зелених зонах міста, підстригають живу зелену огорожу (кущі) та виконують весь спектр робіт з благоустрою нашого міста.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: