Завантаження ...
banner
banner

Богдан з Ніжина: Бажаю звільнити Крим, Донбас, південь України!

Богдан з Ніжина: Бажаю звільнити Крим, Донбас, південь України! фото

Ніжинець з позивним "Історик" несе службу у новоствореному батальйоні Ніжина. В перший день війни забіг додому, зібрав речі, попрощався із сім’єю (у військового 3 дітей та дружина) та пішов на захист Держави.

Дружина та діти були шоковані, але зараз вони підтримують Богдана та пишаються ним.  Багато побратимів, які служать разом з "Істориком" були на захисті Ніжина та Чернігівщини. Він говорить, що кожен боєць – гордість для своєї родини та дітей.

 

"Я знав, що, можливо, це навіть останній раз з ними прощаюся… Але, по-іншому я не міг… Я сам би себе не поважав, якби залишився. І з цього часу я у ЗСУ".

 

Богдан закінчив Ніжинський педагогічний університет на факультеті історії та правознавства. Після навчання працював вчителем історії в Черкаській області. Саме тому побратими і "нагородили" таким позивним.

 Зараз по вечорам "Історик" розповідає своїм бійцям у бліндажі лекції по історії та патріотизму: як потрібно любити Україну, як цінувати та захищати Батьківщину. Богдан всім бійцям розповідає, що вони майбутні легенди для своїх родин, що вони на службі для того, щоб оберігати та захищати рідну землю. Кожен з бійців має пишатись тим, що має можливість захищати землю для своїх дітей та внуків.

Військовий налаштований на перемогу та має багато планів:

 

"Я мрію про перемогу! Бажаю, щоб швидше закінчилася війна. Щоб менше було жертв і щоб не бачити ці страшні новини. Бажаю звільнити Крим, Донбас, південь України, брати в цьому активну участь, а потім повернутися назад і відбудувати нашу країну, підіймати з руїн. Бажаю побувати на відбудові Маріуполя та Сєвєродонецька. Зараз ми захищаємо наших дітей, а далі ми будемо будувати майбутнє наших дітей".

Ми щиро бажаємо, щоб плани Богдана здійснились! Віримо в Перемогу! Віримо в ЗСУ!

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: