Завантаження ...
banner
banner

Міська влада Ніжина про допомогу військовим

Міська влада Ніжина про допомогу військовим фото

Зараз наші військові несуть службу у прикордонних територіях та на сході і півдні країни. Допомогти ніжинським захисникам - обов'язок кожного. З перших днів війни ніжинці забезпечували наших військових необхідними речами: медикаментами,продуктами... За що всім величезна дяка!

Як повідомляє міський голова Ніжина, міська влада і ніжинці чим могли - допомагали і продовжують допомагати.

 

Зараз ми виділяємо серйозні ресурси з міського бюджету на облаштування фортифікаційних споруд. Звертаються до нас і військкомат, і батальйон ТрО з різними потребами: будматеріали, технічне приладдя, перевезення військовослужбовців, все це за рахунок міського бюджету, - повідомив О. Кодола.

По програмі ТрО та надзвичайних ситуація вже виділено більше 4 мільйонів. 

 

Але є велика потреба допомогти ніжинцям, які служать на передовій. Наші військові перебувають і на сході, на Донбасі, і на Сумщині. У нас є постійна комунікація з керівниками цих підрозділів військових частин. Є потреба значна в автомобілях, позашляховиках, - продовжує міський голова.

 

Завдяки підприємцям та міській владі на один автомобіль кошти вже назбирали. Його доставили в Бахмут нашим ніжинським військовим. Проте, потреба в автомобілях ще є. Зараз проводиться другий благодійний збір коштів на авто. Також буде розглянуто можливість виділення коштів з міського бюджету.

 

Ми накопичили певну суму на ці потреби. Зараз до нас є звернення військової частини, що стосується придбання автомобіля, радіостанцій, тепловізорів і т.д. На сьогодні є певні складнощі по придбанню. Особливо, що стосується казначейства. Проте, ми все ж таки спробуємо ці питання вирішити і здійснити таку необхідну закупівлю для наших хлопців, - повідомив Олександр Кодола.

 1 200 тисяч виділено на ці потреби. Влада Ніжина сподівається, що коштів, виділених з міського бюджету вистачить для того, щоб придбати все необхідне для наших військових, що було надано у запиті.

Титульне фото: Ніжинська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: