Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщину відвідала Віце-прем’єр-міністр Ірина Верещук

Чернігівщину відвідала Віце-прем’єр-міністр Ірина Верещук фото

Під час поїздки Віце-прем’єр-міністр відвідала дві школи у Талалаївці та одну у селі Велика Дорога. Особливу увагу приділили рівню безпеки шкіл, які готуються до навчального процесу.

У результаті огляду Віце-прем’єр-міністр бере під особистий контроль школу Талалаївської сільської ради: заклад потребує облаштування бомбосховища. Обговорили з керівництвом школи також варіант онлайн-навчання.

 

«Важливо, щоб діти продовжували навчання, однак воно повинно бути безпечним! Бомбосховища – це пріоритет. Зі свого боку, я зроблю все можливе, щоб знайти рішення для шкіл, які потребують обладнання укриттів», - наголосила Ірина Верещук.

 

Також Ірина Верещук відвідала обласну дитячу лікарню. Разом з очільником Чернігівської ОВА В’ячеславом Чаусом і керівником українського офісу UNICEF Муратом Шахіном.

Завдяки UNICEF обласна дитяча лікарня сьогодні отримала цінний вантаж: генератори, набори для реанімації, акушерів і хірургів, гігієнічні набори, кисневі концентратори та фільтри, дезінфікувальні матеріали тощо.

Приділили увагу також декільком багатодітним сім'ям та дітям, чиї батьки загинули.

 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: