Завантаження ...
banner

На Чернігівщині котельні ремонтують за рахунок державних коштів

На Чернігівщині котельні ремонтують за рахунок державних коштів фото

Внаслідок обстрілів та вибухових хвиль були вибиті вікна, двері, постраждало обладнання. в області триває підготовка до опалювального сезону та проводяться активні ремонтні роботи в тих котельнях, які підлягають відновленню.

Кошти для цього виділені Кабміном із резервного фонду.

Вже відремонтована котельня у місті Чернігів по вул. Шевченка, тривають активні відновлювальні роботи в котельні по вул. Бєлова. На останньому об’єкті проводять демонтаж старих віконних блоків, готують віконні прорізи та монтують металопластикові вікна. Завершення робіт планується на кінець липня.

Також незабаром розпочнуться роботи з ремонту котельні в селищі Гончарівське. Між Управлінням капітального будівництва Чернігівської ОВА та підрядною організацією вже підписаний договір про виконання робіт та замовлені будівельні матеріали.

 

«Наразі за кошти державного резервного фонду на Чернігівщині ремонтується 3 котельні. Всього Кабмін для поточного ремонту об’єктів, які постраждали через обстріли росіян, виділив 250 мільйонів гривень», - резюмував начальник управління капітального будівництва Чернігівської ОВА Ярослав Слєсаренко.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: